Objednávky oblečení

01.05.2016 00:00

Během celého roku je možné čerpat slevu -20% z MOC na veškeré oblečení a doplňky od SILVINI dle vlastního výběru (mimo věcí po slevě). Zkoušení věcí a objednávky v prodejně TOMSPORT nebo přes e-mail info@tomsport.cz.

cyklo
-------------------------------------------

Každý člen si může objednat do 25. dubna 201​6 cyklo​​dres, kalhoty s názvem teamu Silvini ​Madshus team ​za ​zvýhodněnou cenu 1.​   590 KčObjednávky​ zasílejte​ s požadovanou velikostí - např. (dres XL, kalhoty L, rukavičky L​, návleky ruce M)​ U kalhot prosíme​​ o upřesnění, zda chcete bez laclu nebo s laclem?! Objednávky na e-mail: info@tomsport.cz​ V​elikosti k vyzkoušení v prodejně ​TOMSPORT - Podhorská 1667/111, 46601 Jablonec n.N. ​Design dresů i kalhot bud​e​ již s nov​ým​ log​em​ Silvini Madshus team.

 

zima
--------------------------------------------
Každý člen si může objednat do 30.9.2016 společné teamové oblečení s názvem teamu od firmy SILVINI obsahující:
a) kalhoty, bundu, vestu, čepici a rukavice za 4.490 Kč nebo
b) kalhoty, bundu, čepici a rukavice za specielní cenu 3.490 Kč
(objednávky na e-mail: info@tomsport.cz s požadovanou variantou a velikostí - např. kalhoty L, bunda XL, vesta XL, rukavice L a čepice L, velikosti k vyzkoušení v prodejně T​OMSPORT)


 

léto
-------------------------------------------
Dále si pak každý může během roku objednat oblečení a doplňky na běh, kolečkové lyže a jiné sportovní aktivity v podobě triček, elastických kalhot v různých délkách, vše v pánském i dámském střihu a velikostech. Trika jsou na zádech potištěná již novým logem Silvini Madshus team. Kalhoty pak ze předu na nohavici. Vše k vyzkoušení v prodejně T​OMSPORT. Trička NEON jsou reflexní a svítivě žlutá, určená hlavně na kolečkové lyže na silnici pro lepší viditelnost.

race

-------------------------------------------
Pro stávající i nové členy platí nabídka závodních týmových kombinéz, triček a jiných doplňků v originálním designu pouze pro náš team Silvini Madshus. Vše kdykoliv k vyzkoušení i objednání v prodejně T​OMSPORT nebo přes e-mail: info@tomsport.cz. Kombinézu je potřeba objednat do 30.6.2016!!! Na kombinézu zdarma má každý řádný člen teamu právo jednou za 2 roky.