Sportovní víkend v Bedřichově

25.06.2013 15:20

Minulý víkend jsme měli teamové setkání v Bedřichově. Vše začalo už v pátek, kdy jsme započali připravovat trať pro BoBokolo na sobotu, přičemž nás málem sežraly muchničky a komáři a to takovým způsobem, že se jednalo téměř o plánovanou vraždu. Nakonec jsme trať přeci jenom postavili a zašli to spláchnout na Dolinu, kde jsme si ještě odpracovali večeři přenášením zmrzlinovače o váze 7,5 Báti a šlo se na kutě.

 

V sobotu nás od rána čekal závod BoBokolo - druhá část trilogie o Krále jizerských hor a tak jsme hned od rána rozvěšovali reklamy, banery a vlajky. V deset pak byl start a počasí přálo. Všichni závodili jako o život, ti co nejeli, tak dělali buď kontroly nebo pomáhali v prostoru startu a cíle. Povedlo se to, každý dojel do cíle v limitu a po notném občerstvení od Zuzanky přišlo nařadu vyhlášení výsledků. Časomíra Monča to všechno vyhodnotila a tak jsme se mohli věnovat druhé části dne a to turnaji v tenise. Na kurtech se odehrálo nespočet velkých tenisových bitev ať už ve dvouhře či čtyřhře, ale největší boj svedl obrovitý Tsonga (Báťa) s talentovaným Kordou (Mára), kteří bojovali až do soumraku. Pak už přišla na řadu grilovačka a nějaké to pívečko.

 

Na neděli pak byla naplánována společná vyjížďka na lesním kole ala rodinný výlet, což se potvrdilo tím, že nám Zuzka jela v bačkůrkách :-) Trasa vedla s povinnými zastávkami přes Labskou na Kartáček, nahoru na Ošklivou Bětu, kde došlo na dvě po sobě jdoucí události v podobě skoku plavmo i s kolem do louže v podobě Contadora a následně výměna partnera Zuzky za Jedlu při společném focení. Z vesela jsme pokračovali přes Pomezky na Ždírek a následně okolo Cínové hory až na Pajzu, kde malej Bruno načůral dle Danových pokynů tatínkovi přímo do helmy a my si museli dát chleba se sádlem, abychom náhodou nezhubli. Pak jsme přes Čmuchadla vyjeli na Pomezí, dolů přes Ježišmárjov zpátky na Labskou, kam za námi s kočárem dorazilla francovic rodina a domů zpátky do Béďova na druhé kolo grilování. Zkrátka pohoda a paráda jak má být. Všem co přijeli ať už na chvilku nebo na celou dobu díky a zároveň díky i za pomoc při pořádání BoBokola, skol šéftrenér.