Sezona 2012/13

07.04.2012 20:01

Drazí sportovní přátelé, stávající členové, budoucí nováčci, po veleúspěšné první velké sezoně nám pomalu začíná sezona nová, která nám přináší spoustu novinek. V následujích řádcích se vám je pokusím představit. K firmě Ski Trab jsme získali druhého generálního parnera našeho teamu - firmu Silvini, která se díky své štědrosti, obléknutí nás a finančnímu daru, zároveň dostala do názvu teamu, který od 1.5. 2012 zní SILVINI SKI TRAB team. Podařilo se nám také zaregistrovat team jako občanské sdružení s vlastním ičem a účtem, díky čemuž budeme moct snadněji hospodařit s penězy a získavat dary od sponzorů, neboť se jedná o odpočitatelnou položku z daní. Jako ředitele teamu jsem jmenoval sebe (Marek Pazderský) s dvěma zástupci (Dan Vyštejn a Tomáš Jakoubek).  Struktura teamu funguje tak, že pokud chce ředitel učinit nějaké rozhodnutí, musí mít souhlas alespoň jednoho ze zástupců. Pokud chce učinit nějaký krok jeden ze zástupců, potřebuje naopak souhlas ředitele. Případné změny jsou na další valné hromadě v březnu 2013.

 

Další změny doznaly naše stránky, ale to si jistě dokáže prohlédnout sami. Větší pozornost pak prosím věnujte položce podmínky členství, kde se pár bodů změnilo. Pokud jste stávající členové, tak vás čeká prodloužení členství zasláním mejlu s žádostí o prodloužení členství (popřípadě změnou informací či fotky do medailonku) a peněz na společný účet. Pro nováčky platí normálně pokyny na stránkách. Dle pokynů si pak prosím všichni, kdo máte zájem, objednejte řádně a za včasu lyže, letní i zimní oblečení včetně kombinézy. Naším partnerem na pitný režim a doplňky stravy zůstává Enervit, jehož věci bude možné objednávat vždy k poslednímu dni každého měsíce a jeho některé produkty budeme mít během soustředění a závodů zdarma. Doufám, že se nám také podaří trochu více zaplnit položku sponzoři a výhody pro vás budou jen a jen přibývat. V položce kalendář akcí pak najdete jednotlivá soustředění a závody, na které se chystáme. Do konce měsíce dubna máte na závodech jako členové přednostní odběr čísel, pak budou uvolněna k dalšímu prodeji, tak také neváhejte, na spoustu závodů je již normálně vyprodáno. Já pak budu ještě navíc přihlašovat 10 lidí do seriálu Ski Classic, tak dejte vědět, kdo z vás se na jaké závody chystá, abych přihlásil ty, co toho z celého seriálu objedou nejvíce.

 

Úplnou novinkou je pak založení Silvini Ski Trab MINI, což je vlastně taková malá odnož naše teamu pro děti a mladistvé. Cílem je si postupně vychovávat nové talenty a naděje do budoucna. I pro tuto skupinu platí termíny ohledně objednávek lyží a oblečení. Poslední větší novinkou je založení diskuze na stránkách, kde se můžete v jednotlivých tématech snadněji domlouvat. Ohlašování změn na stránkách se nám zatím bohužel nepodařilo zprovoznit, proto doporučejeme stránky buď bedlivě sledovat nebo si založit facebook, kde se vždy aktualizace objevuje.

 

Skol váš ředitel Mára