Skokan roku + Moonlight + Cepín + Orličák

09.02.2012 23:11

Jizerská 50

 

V loňském roce se stal Báťa skokanem roku na Jizerské 50 a v letošním roce má náš team dalšího výherce této populární kategorie. Tentokráte se jím stává Houbař a my mu srdečně gratulujeme. Dokázal se i přes ty těžké podmínky zlepšit o 26 minut. Doufám, že tento trend nadále udržíme a příští rok vyhraje opět někdo v našich barvách.

 

Noční závod - Moonlight Classic Marathon

 

Kluci po Koenigu vyrazili na krásný noční závod do Itálie, který se jezdí vždy o prvním úplňku v únoru a i když byla zase pěkná kosa, tak se do toho řádně opřeli a zajeli opět super výsledky. Jen škoda, že jim nevyšl jasná obloha a závod musel být skrácen na 20 km pro husté sněžení. Tomas byl 11., Lukáš 43. a Káťa od Tomase 194. Vše je celkové pořadí. Gratulujeme.

 

Zlatý cepín

 

O víkendu se jel i Zlatý cepín, na kterém se pohybovalo hned několik našich borců. Na čtvrtém místě skončil se svojí štafetou Fanoušek a Ajdou, na 5. pak Plizi s Bombisem, na 6. Karel Švábek, 21. Zajda s Milošem Mastníkem. Také gratulujeme.

 

Orlický maraton

 

No a abych těch závodů nebylo o víkendu málo, tak se ještě jel tradiční Orlický maraton, kde naše vlajky také vlály.

20 km klasicky - 26. Míra Feige 1:16

42 km klasicky - 22. Jarda Stadtherr 2:27

                    - 120. Kuba Zajíc 2:57

                    - 159. Lukáš Vrána 3:10 - velkou část trati s jednou holí a nevzdal!!!

 

Také všem gratulujeme a těšíme se na další dokonalé výsledky, které udělají radost nám bafuňářům, trenérům, servisákům a sponzorům, ale hlavně také vám samotným.