Podzimní setkání teamu

11.12.2012 22:59

Minulý víkend proběhlo v Bedřichově na chatě Jabkenice povinné podzimní setkání teamu. Sešli jsme se skoro všichni, za čož vám chci zpětně poděkovat. Ti co nebyli, měli naštěstí řádnou omluvenku z důvodu nemoci či nepřítomnosti v ČR. V pátek se hlavně rokovalo, besedovalo, přednášelo a kázalo, promítaly se fotky a fasovalo společné oblečení, ve kterém jsme se hned fotili. Zbytek večera pak už byla volná zábava, která se nám tak trochu zvrtla :-)

 

V sobotu dopoledne se vyrazilo na společnou vyjížďku na první sníh, povětšinou na Rozmezí a v nových oblečcích to všem velmi slušelo. Na oběd se zašlo na Dolinu a odpoledne bylo věnováno závodu trojic zaměřených na poznání nových členů, jehož vítěz musel prokázat dobrou kondici, orientaci, inteligenci, techniku i komunikaci. Vysíleni jsme zašli ke Kucanovi do naší teamové sauny a večer jsme se pak zůčastnili slavnostního otevření prezidentské chaty. Některým to nestačilo a tak si ještě dopřály Míchačky betonu na Dolině.

 

V neděli se ráno opět jelo na společnou vyjížďku na Rozmezí a následně se na Panelce pilovala technika. Vše jsme zakončili obědem na Dolině a pak už se každý rozjel zpět do svých domovů. Setkání se vydařilo hlavně díky všem zúčastněním, dobré naladě, novému sněhu a téměř dokonalým podmínkám k lyžování.