Setkání Ski Trab Mára týmu

27.11.2011 12:06

O víkendu 25. - 27. 11. proběhlo na chatě Jabkenice v Bedřichově úvodní setkání týmu. Účelem bylo seznámit všechny členy s důvody vzniku tohoto společenství, nastínit jeho fungování a představit sponzory týmu. V neposlední řadě se také měli všichni navzájem poznat a trochu spolu potrénovat. Všechny body se nakonec podařilo beze zbytku splnit. Ale začněme pátkem.

Účast byla docela solidní, přišlo 23 lyžníků. Po představení týmu vystoupili zástupci sponzorů. Představili svoje produkty a rozdali hodnotné dárky. Za to patří dík zejména IG sportu , TomsportuSilvini a Enervitu. Následovala volná zábava, která se některým protáhla do časných ranních hodin.

V sobotu ale byli všichni v plné síle připraveni na společný trénink. Počasí nám moc nepřálo a tak se výjezd na Ještěd raději přesunul na neděli. Místo něj jsme vyrazili na rychlou chůzi s holemi do Jizerek. Trasa vedla přes spoustu krásných míst. Olivetskou horu, Štolpišské vodopády, sedlo Holubníku, Josefodolskou přehradu a další. Nakonec se číselník našich sporttestrů zastavil na čísle 4 hodiny 20 minut. Nejsilnější jádro ještě sjelo do Liberce na severočeské derby s Jabloncem. Krásný zápas skončil 2:2 a díky dlouhému tréninku jsme si dopřáli navštěvu cukrárny i klobásku na stadionu. Večer už ovšem nikdo neměl sílu a tak se šlo brzy spát.

Nedělní ráno bylo o poznání teplejší a tak se mohl konat slíbený výjezd na kolcích na Ještěd. Skupina klasiků jela trasu 32km, bruslaři 25km. Po dvou hodinách skoro společně vyjíždíme k hotelu na vrcholu, kde panují podmínky jak na severním pólu. Jaký kontrast s teplým podzimem dole. Cestou zpět bereme útokem pizzerii. Na Bedřichově se loučíme a domlouváme další společné tréninky.

Jak jsem psal v úvodu, akce splnila očekávání a již během víkendu se náš tým rozrostl o 3 nové členy. Teď už jen aby začalo padat a další společné tréninky bylo možné dělat na sněhu.

Děkujeme všem co dorazili a těšíme se na další setkání. Snad i s těmi, co tentokrát nemohli přijet.