Závěrečné jarní soustředění

13.03.2012 22:34

Kamarádi a kamarádky ze Ski Trab Mára teamu, dovolujeme si vás pozvat na závěrečné jarní soustředění na Chatu Jabkenice do Bedřichova. Vaše účast je povinná, neboť je potřeba probrat velkou řadu změn, které nás v následujícím roce čekají a to jak administrativně, personálně, finančně, tak i materiálově. To jest důležitá část v pátek. V sobotu pak přijde to lepší, písemný test z lyžařských znalostí, regulérní závod v biatlonu a pak ještě zábavný skikross. Samozřejmě jak se sluší a patří, tak na konci roku nemůže chybět sranda a alkohol, takže pro závod je povinný zábavný kostým  dle vaší fantazie. Večer zhodnotíme sezonu ala Pan Dan. V neděli pak vyrazíme na symbolickou vyjížďku v kraťasech a bikinách na hřebeny Jizerských hor.

Datum: 23-25.3.2012
Začátek: v pátek 23.3. od 18:00 - povinný program začíná ve 19:00
Konec: v neděli 25.3. po výletu v odpoledních hodinách
Program: pátek - schůze, volba předsedy, finance, oblečení, změny na příští rok, povinnosti a výhody být v teamu, závody, soustředění, servis a další
sobota - písemný test (lyžařské znalosti), biatlon a skikros v komickém obleku, sauna a večírek
neděle - výlet v ktaťasech a bikinách po hřebenech
sebou: peníze, přezuvky, spacáky, věci na běžky (dle stavu sněhu a tratí vemte raději horší), dobrou náladu, komický převlek, kraťasy a bikiny, tužka, zápisník, věci na pohoštění sebe a kamarádů na pátek i sobotu jsou vítány, my něco málo připravíme, ale víte jak to s náma je . . .
cena: 400 Kč (2x noc + občerstvení)
parkování: u buněk
 

!!!potvrzení účasti na e-mail m.pazdera@centrum.cz nutné, stejně tak jako napsání omluvy za neúčast (i když je účast neomluvitelná), kdo tak neučiní, bude z teamu vyřazen či náležitě pokutován (vyřizuje Pan Dan)!!!